වටලප්පම්
බිත්තර 5
කැලණි ලංකා කිතුල් පැනි 300ml
වැනිලා ටිකක්
කරදමුංගු කුඩු ටිකක්
කැලණි ලංකා කිතුල් පැනි 300ml
වැනිලා ටිකක්
කරදමුංගු කුඩු ටිකක්
බිත්තර වලට කිතුල් පැනි එකතු කරලා හැන්දෙන් හොදට කලවම් කරලා වැනිලා ටිකක් කරදමුංගු කුඩු ටිකක් එකතුකර හොදින් හැන්දෙන් කලවම් කරන්න . ඊට පස්සෙ බේක් කරන බාජනයකට දාලා එක foil එකකින් වහලා අවන් එකෙ විනාඩි 40ක් 240 c ට bake කරන්න.bake කරන බාජනය වතුර ට්ර් එකක් උඩින් තියන්න.
Comments
Post a Comment