ෂෘට් කේක් 1kg fruit cake

ටර් 250g
සිනි 250g
බිත්තර 5
පිටි 250g
කිරි මේ.හැ 2
වැනිලා
ඩ්‍රයි ෂ්‍රට් ( මට ගෙදර තිබුණේ කජු හා ට්‍රටි ෂ්‍රටි )
බටර් කේක් වගේම බටර් සිනි බිට් කරලා බිත්තරය බැගින් දමා බිට් කර වැනිලා හා කිරි එකතු කර පිටි ටික ටික දමා ෆොල්ඩ් කරන්න .
පසුව පලතුරු කැලි පිටි වල තවරා එකතු කර තැටියට දමා උනුසුම් වු ඔවන් එකේ 180' c වි.30 - 35 ක් බේක් කරන්න.

Comments

Popular posts from this blog

Spicy Soya meat devilled

වටලප්පම්

Papaya ice cream